Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto zoals een vakantiecheck, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning.

Garage Autobedrijf de Wiers Nieuwegein

Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfswagens, maar ook voor campers, caravans en aanhangwagens.

Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten in onze gastvrije wachtruimte – uiteraard onder het genot van een kop koffie - terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Wanneer u uw auto wat langer kwijt bent kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.